Ingredienser til 4-5 personer:
- 1 stort brød delt i tre på langs (dette het Rustikk spelt og var fra et bakeri)
- ca 1 eske datterinotomater
- ca 5 soltørkede tomater i olje
- 1/2 agurk
- 1 stilk vårløk
- 1/2 rød chili
- Aioli/hvitløksmajones (ferdigkjøpt)
- 4 kyllingfileter (type priorstørrelse)
- ca 50 g cornflakes/fitness frokostblanding (her ble det brukt fitness)
- ca 30 g salte peanøtter
- Salt og pepper, diverse Santa Maria-krydder som Chili Explosion og Chicken & Steak
- Skjær kyllingfiletene i skiver på langs, krydre med krydder på den ene siden.
- Bland sammen hakkede peanøtter og frokostblanding knust i mindre biter.
- Varm opp olje/smør i en stekepanne som er på medium varme.
- Vend kyllingbitene i peanøtt- frokostblandingen og legg i stekepanna, stek på begge sider til sprø og gyllen.
- Smør godt med hvitløksmajones på de to underste brødhalvdelene
- Bland sammen hakkede datterinotomater, chili, vårløk og soltørkede tomater. Fordel på den øverste brøddelen som det er majones på.
- Legg agurkskiver på den underste brøddelen (laget med ostehøvel på langs av agurken).
- Legg ferdigstekt kylling på begge brøddelene, legg brøddelene oppå hverandre og legg på topplokket av brødet.
- Del i sandwichbiter, gjerne på skrått om hverandre slik at det blir trekanter
Nam , dette hørtes godt ut! skal jeg prøve å lage:)
SvarSlettAlle syntes det var veldig godt, så det anbefales på det sterkeste :) Frokostblandingen ga faktisk også en slags karamellisert løksmak.
SvarSlett