Jeg hadde sikkert enda mer karri oppi enn det står i oppskrifta, men hver sin smak.
Kyllingsuppe, 4 porsjoner:
- 4 kyllingfileter
- 1 eple
- 1 gul løk
- 2 hvitløksfedd
- 1 ss karri
- 1 liten boks hermetisk ananas i biter (kan droppes)
- 2 bokser hermetiske tomater, hakkede
- 2 bokser vann
- 3 dl fløte
- 2 terninger kyllingbuljong
- Salt og pepper, evt mer karri
- Kutt opp kylling, eple, løk og hvitløk i biter. Stek dette sammen med karri.
- Ha i ananas (og juicen), tomater, buljongterninger og fløte.
- Kok i ca 10 minutter. Smak til med salt (hvis nødvendig) og pepper.
- Tilsett mer vann hvis du synes suppa blir for tykk.
Ingredienser, 6 stk:
- 100 g siktet hvete
- 100 g sammalt hvete, fint
- 50 g havregryn
- 20g bakepulver
- 30 g ristede solsikkefrø (rist i stekepanne)
- 1/4 ts salt
- 1/2 ts sukker
- 10 g flytende margarin
- 2,5 dl biola naturell
- Bland sammen det tørre, og bland deretter inn biola og margarin.
- Fordel 6 klatter rundt på en stekeplate.
- Stek på 225 grader i ca 15 min.
NAM!! Så fine bilder ta innmari fin mat! :D:D
SvarSlett- Marianne