Ingredienser for 4-5 personer, 1 pai:
- 2,5 dl hvetemel
- 1 dl byggmel
- 60 g margarin
- 150 g kesam 1 %
- 2-3 ss kaldt vann
- 1 ts timian
Fyllet - 2 kyllingfileter
- 2 store ferske sjampinjonger
- 1/2 løk
- 150 g fersk spinat
- 5 soltørkede tomater (som har ligget i olje)
- 3 egg
- 150 g Kesam 1 %
- Et par terninger fetaost
- Litt revet ost
- Salt, pepper, Santa Maria Forest Blend (sopp, rosmarin, timian, persille og pepper)
- Kjør ingrediensene til paiskallet i en food processor. Avkjøl deigen i ca 30 minutter, og trykk den deretter ut i en paiform (24-26 cm).
- Forstek paiskallet på 200 grader i 10 minutter.
- Skjær kyllingfileten i biter, stek på medium varme med litt olje og Forest Blend (bruk andre krydder hvis du ikke har, som rosmarin og timian). Legg den stekte kyllingen til side.
- Kutt opp løk og sjampinjong. Skyll spinaten. Stek det på lav varme til spinaten har falt sammen og løken og sjampinjongen har blitt myk. Ha i soltørkede tomater i biter. Krydre med litt salt og pepper og ha blandingen over i paiskallet, legg kyllingbitene på toppen.
- Visp sammen egg og kesam, ha litt salt og pepper i denne blandingen også. Hell over fyllet.
- Legg et par biter med fetaost rundt på paien, strø med hvitost og litt timian eller Forest Blend.
- Stek på 200 grader i 30 minutter.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar