Ingredienser:
- 150 g biff
- Salt og pepper
- Salat (tomat, agurk, oliven, osv).
- 1/2 avokado
- 1 ss pinjekjerner
- Vårløk
- Chili (kan droppes)
Hummus: - 100 g kikerter
- 1/2 ts tahini (kan droppes)
- 1/2 - 1 fedd hvitløk
- litt spisskummen
- litt piri piri
- et par dråper sitron
- Melk, hvis for tykt (noen oppskrifter sier vann og olje)
- Paprikakrydder (for pynt)
- Legg opp salat på et fat sammen med skivet avokado
- Lag hummus ved å kjøre kikerter, hvitløk, tahini, spisskummen, piri piri, sitron og eventuelt melk med en stavmikser eller food processor. Legg opp hummus ved siden av salaten, dryss over litt paprikakrydder
- Stek biffen medium stekt, ca 2-3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. La den hvile et par minutter før du skjærer den i skiver
- Rist pinjekjerner på medium varme i den pannen du stekte biffen i
- Legg biffen oppå salaten, ha littegranne salt over skivene, dryss over med vårløk, chili og pinjekjerner
Den biffen såg perfekt ut. Rawrrrg!
SvarSlett