mandag 9. mars 2009

2 porsjoner

Ingredienser:
  • 200 g fullkornspasta
  • Pepperoni
  • Fersk champignon
  • Rødløk
  • 1 dl matfløte
  • 1 dl lettmelk
  • 2-3 eggeplommer
  • 1/2 dl raspet parmesan (hadde litt vanlig ost oppi også.. ;)
  • salt
  • pepper


Fremgangsmåte:
  1. Kutt opp så mye pepperoni, champignon og rødløk dere føler for å spise.
  2. Stek dette i en stekepanne til det blir blankt
  3. Visp sammen fløte, melk, eggeplommene, salt og pepper, og rør inn parmesanen
  4. Kok pastaen al dente
  5. Ha pastaen over i stekepannen, skru plata på lav varme og tilsett eggeblandingen
  6. Rør til det tykner
  7. Server med ekstra parmesan og eventuelt en god pesto :)


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar