onsdag 25. mars 2009

Nam nam. Noen gang smakt ristede kikerter? Det smaker like godt som potetgull. Jeg smakte det for første gang i dag, etter å ha brukt opp siste rest av den store porsjonen med kikerter jeg kokte opp i forrige uke.

Denne wrapen er fylt med hjemmelaget guacamole (jeg smurte på kanskje litt for mye, for det ble ganske mektig til slutt), ovsstekte grønnsaker (rester etter laksen med kikertpuré) smaksatt med fersk ingefær og chili og sprø ristede kikerter. Jeg synes ingefæren gir en veldig god smak på grønnsakene. På bildet holder wrapen seg sammen ved hjelp av en vårløk delt på langs.

Ingredienser:
  • en medium tortillalefse/wrap
  • ovnsstekte grønnsaker (de skal være litt sprø)
  • Ristede kikerter (stek de på 200 grader med pittelitt olje til de har blitt nesten helt sprø)

    Guacamole
  • 1 moden avokado
  • 1 stilk vårløk, finhakket
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1/2 rød chili, finhakket
  • 2 godt modne cherry-/smakstomater
  • Et par dråper sitronsaft
  • En liten klype salt og pepper
Fremgangsmåte:
  1. Mos avokado med en gaffel og bland inn resten av ingrediensene. Små biter gjør ingenting.
  2. Smør et lag med guacamole på tortillalefsen/wrapen
  3. Legg på godt med grønnsaker
  4. Stø over ristede kikerter

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar