søndag 1. mars 2009

Dette er noen helt utrolig gode knekkebrød, spesielt med hvitost på!

Ingredienser:
  • 3,5 dl siktet hvetemel
  • 3,5 dl sammalt hvetemel
  • 1,5 dl soyaflak/klemt spelt/havregryn/hva som helst (jeg brukte soyaflak)
  • 1,5 dl havregryn
  • 1,5 dl havrekli
  • 1,5 dl knuste linfrø
  • 1,5 dl sesamfrø
  • 1,5 dl solsikkefrø
  • 1 ts salt
  • 2 ts bakepulver
Tilsettes i det tørre:
  • 0,5 dl kaldpresset olivenolje
  • 3 - 3,5 dl vann
Fremgangsmåte:
  1. Deigen blandes godt.
  2. Deretter kjevles deigen flat
  3. Deles opp i mindre rektangler. Deigen kan virke litt smulete og tørr, men det er sånn den skal være. Det kan jo tilsettes litt mer vann hvis den absolutt ikke vil henge sammen. Jeg fikk vel 2-3 stekebrett med rektangler. Du bestemmer selv hvor store de skal være.
  4. Stekes på 230 grader i ca 10 minutter. Pass på så det ikke brenner seg!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar