torsdag 28. januar 2010

Tunfisk med majones og pasta. Første gang jeg smakte tunfisk fra boks, som faktisk er 2-3 år siden, kunne jeg ikke fordra det (men det var også naturell i en salat). Jeg har vent meg til smaken, og spesielt i en sammenheng som dette er det kjempegodt!

Ingredienser for 2 personer:
  • 200g makaroni eller pastaskruer
  • 1 boks tunfisk i vann (olje fungerer sikkert også)
  • 1 fedd hvitløk
  • 1/4 rødløk
  • 1/2 paprika
  • 80 g majones (1/2 pose type Mills)
  • Salt
  • Pepper
  • Chilipulver
Fremgangsmåte
  1. Kok pastaen i saltet vann, avkjøl.
  2. Klem av overflødig vann av tunfisken, finhakk hvitløk, løk og paprika.
  3. Bland i majones.
  4. Krydre med salt, pepper og chilipulver.
Server eventuelt med en god salat og/eller nystekte baguetter

2 kommentarer:

  1. Dette så godt ut - må prøves :)
    Har du forøvrig smakt tunfisk i olje? Smaker veldig mye bedre enn den i vann. Sil av oljen og ta tunfisken ligge på kjøkkenpapir en liten stund for å fjerne overflødig olje.

    SvarSlett
  2. Hei :)
    Nei jeg har faktisk ikke smakt den i olje. Kanskje jeg må prøve det en gang ;)

    SvarSlett