Ingredienser for 2 personer:
- 200g makaroni eller pastaskruer
- 1 boks tunfisk i vann (olje fungerer sikkert også)
- 1 fedd hvitløk
- 1/4 rødløk
- 1/2 paprika
- 80 g majones (1/2 pose type Mills)
- Salt
- Pepper
- Chilipulver
- Kok pastaen i saltet vann, avkjøl.
- Klem av overflødig vann av tunfisken, finhakk hvitløk, løk og paprika.
- Bland i majones.
- Krydre med salt, pepper og chilipulver.
Dette så godt ut - må prøves :)
SvarSlettHar du forøvrig smakt tunfisk i olje? Smaker veldig mye bedre enn den i vann. Sil av oljen og ta tunfisken ligge på kjøkkenpapir en liten stund for å fjerne overflødig olje.
Hei :)
SvarSlettNei jeg har faktisk ikke smakt den i olje. Kanskje jeg må prøve det en gang ;)