fredag 3. april 2009

Kyllingfilét fylt med ost og sennep, og ingen skinke - derfor er det bare "Nesten" Kylling Cordon Bleu. Jeg fylte med vanlig hvitost, men føler egentlig at det smaker ganske lite, så hvis man skal lage dette bør man bruke en ost med veldig mye smak. For min del tror jeg at jeg dropper osten neste gang og heller fyller med soltørkede tomater og friske urter.

Jeg fant ut at brødraspen vi hadde i skapet hadde gått ut på dato for over et år siden, derfor knuste jeg to havreknekkebrød og et par håndfuller med corn flakes, noe som fungerte utmerket.

Ingredienser for 4 porsjoner:
  • 4 kyllingfileter
  • 12 skiver ost (3 skiver ost inni hver kyllingfilét)
  • Sennep til å smøre inni kyllingfileten
  • Krydder, salt og pepper (her ble det brukt litt grillkrydder inni sammen med osten og salt, pepper og Santa Maria Forest Blend utenpå)
  • 1 skål med hvetemel
  • 1 skål med 2 sammenvispede egg
  • 1 skål med kavring/brødrasp
Fremgangsmåte:
  1. Skjær kyllingfiletene halveis gjennom på langs. Fyll med sennep, ost og krydder. Krydre godt oppå kyllingen.
  2. Dypp kyllingen i mel, så i egg og deretter i brødraspen. Legg i en ildfast form.
  3. Stek på 200 grader i 25 minutter.
  4. Server med en god salat (f.eks med fetaost, soltørkede tomater, druer, tomat) og godt brød (No-Knead Bread på bildet).

2 kommentarer:

  1. Så fin blogg du har! Alltid gøy å oppdage nye matblogger :-)

    SvarSlett