Jeg fant ut at brødraspen vi hadde i skapet hadde gått ut på dato for over et år siden, derfor knuste jeg to havreknekkebrød og et par håndfuller med corn flakes, noe som fungerte utmerket.
Ingredienser for 4 porsjoner:
- 4 kyllingfileter
- 12 skiver ost (3 skiver ost inni hver kyllingfilét)
- Sennep til å smøre inni kyllingfileten
- Krydder, salt og pepper (her ble det brukt litt grillkrydder inni sammen med osten og salt, pepper og Santa Maria Forest Blend utenpå)
- 1 skål med hvetemel
- 1 skål med 2 sammenvispede egg
- 1 skål med kavring/brødrasp
- Skjær kyllingfiletene halveis gjennom på langs. Fyll med sennep, ost og krydder. Krydre godt oppå kyllingen.
- Dypp kyllingen i mel, så i egg og deretter i brødraspen. Legg i en ildfast form.
- Stek på 200 grader i 25 minutter.
- Server med en god salat (f.eks med fetaost, soltørkede tomater, druer, tomat) og godt brød (No-Knead Bread på bildet).
Så fin blogg du har! Alltid gøy å oppdage nye matblogger :-)
SvarSlettTusen takk! Det samme synes jeg :)
SvarSlett