Ingredienser:
- 2 egg
- 2 dl sukker
- 2-3 bananer
- 125 g smør
- 3 dl hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 1 ts natron
- 2 ts vaniljesukker
- 1 dl melk
Limeglasur - 1 pakke philadelphia/kremost naturell (200 g)
- 100 g mykt smør
- 1 ts vaniljesukker
- 1 lime, kun revet skall
- 1/2 lime, kun safta
- 3-5 dl melis (tilsett til passe tykt. Kan hende du må ha mer i pga limesafta).
- Pisk eggedosis av sukker og egg.
- Mos bananer og smelt smøret og ha i eggedosisen.
- Sikt i det tørre- og bland vekselsvis med melk.
- Stekes i rundform på ca 26 cm. 180 grader i ca 40 min (pass på så den ikke blir for tørr, sjekk underveis).
- Visp sammen ingrediensene til glasuren og avkjøl.
- Bre glasuren over den kalde kaka. Pynt med revet limeskall og eventuelt tørket banan og valnøtter.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar