Ingredienser for 2 personer:
- 1/2 løk
- 1 hvitløksfedd
- 1 boks hakkede tomater (ca 400 g)
- 1 ss tomatpuré
- 5 dl vann
- 2 dl melk
- 1 buljongterning
- 1 ts sukker
- 1 ss hvit balsamicoeddik/hvitvinseddik (kan sløyfes)
- Tørket oregano/basilikum
- Salt
- Pepper
- Parmesan
- Hakk løk og stek den i olje til den har blitt myk og litt gylden. Tilsett så hvitløk og stek videre i 1 minutt.
- Tilsett bokstomater, tomatpuré, vann, buljongterning, sukker, eddik og urter. La det koke opp.
- Kjør suppa glatt med stavmikser.
- Tilsett melk, varm opp igjen.
- Smak til med salt og pepper.
- Server i skåler med et dryss med parmesan. Du kan gjerne ha toast til (med ost, skinke og sennep).
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar