torsdag 1. oktober 2009

Brødterninger stekt i ekte smør servert med sukker og melk. Det kan høres litt rart ut, men så utrolig godt det er!

Dette er noe moren min av og til serverte oss da vi var små, og det er noe jeg en (for) sjelden gang lager. Jeg vil tro at det beste er å bruke kjøpt (luftig) brød, men det kommer vel helt sikkert an på.

Ingredienser:
  • Brødskiver
  • Smør
  • Sukker
  • Melk
Fremgangsmåte:
  1. Smør brødskiver med smør og skjær de i terninger.
  2. Stek terningene i en stekepanne på middels varme til de er gyldne og fine. Jeg liker å legge alle med en side ned, og deretter snu alle så alle også blir stekt på den andre siden.
  3. Ha brødterningene i en skål, strø over sukker og hell over melk.
  4. Spis umiddelbart.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar