søndag 8. november 2009

Pai kan lages uten paibunn også ;)

Server med rundtstykker/hvitløksbrød og en god salat.

Ingredienser for 4 porsjoner:
- 150 - 200g kjøttdeig (du kan bruke mer)
- 1 løk
- 2 hvitløksfedd
- 1/2 brokkoli
- 4 egg
- 1,5 dl fløte
- Basilikum, fersk eller tørket
- Salt
- Pepper
- 200g ost
- 500 g tomater

Fremgangsmåte
  1. Stek kjøttdeig, hakket løk og hvitløk. Salte og pepre.
  2. Spre kjøttdeigen i en paiform, legg brokkolibuketter over.
  3. Visp sammen egg, melk, krydder og tilsett revet ost. Hell det over kjøttdeigen og brokkolien.
  4. Del tomatene i to og trykk de ned jevnt rundt om i paiformen.
  5. Stek på 180 grader i ca 45 - 50 minutt. Pass på at det ikke blir for godt stekt.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar