Ingredienser for 2 personer:
- 1/2 løk
- 1 liten rød chili (eller mindre)
- 1 ss hakket fersk ingefær
- 1 revet gulrot
- 2 store hvitløksfedd
- 1 dl røde linser
- 1,5 terninger fiskebuljong
- 1 laurbærblad (kan sløyfes)
- 1,2 liter vann
- ca 200 g laks (eller 2 små porsjonsstykker)
- 1/2 ts kvernet pepper
- Salt
- Finhakk løk, chili og ingefær. Fres i olje i et par minutter.
- Tilsett revet gulrot og finhakket hvitløk og stek litt til.
- Tilsett linser, vann, buljong, laurbærblad og pepper.
- Kok opp og la koke i 20 minutter. Tilsett terninger av laks (og eventuelt vårløk) og la det trekke i ca 5 minutter.
- Smak til med salt.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar