torsdag 7. april 2011

En lavkarbo middag som jeg synes smaker veldig godt. Jeg brukte frosne grønnsaker for denne og laget eget tacokrydder.

4 porsjoner
  • 500 g kjøttdeig
  • 1 pakke frosne grønnsaker (jeg brukte en blanding av wok og selskapsgrønnsaker)
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts paprika
  • 1 ts hvitløkspulver
  • Litt piri piri
  • 1 ts sukrin/sukker
  • Salt/urtesalt (trocomare fra helsekost)
  • 2 dl kesam eller sæterrømme (jeg brukte også en dæsj fløte)
  • 4 egg
  • 1/2 løk
  • Ost (kan utelates, men det smaker jo godt :)
Fremgangsmåte
  1. Stek kjøttdeigen og krydre den
  2. Legg frosne grønnsaker i bunnen av en form
  3. Ha kjøttdeigen over
  4. Visp sammen egg og kesam/sæterrømme, krydre med litt salt. Hell det over kjøttdeigen og grønnsakene.
  5. Kutt løk i biter og ha det på toppen.
  6. Dekk med ost.
  7. Stek på 200 grader i 20-30 minutter eller til osten har blitt gylden.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar