torsdag 2. september 2010

Ganske enkelt og godt. Gulrøtter blir veldig gode etter en tur i ovnen.

Mengden grønnsaker kommer jo an på hvor mye man spiser, men man kan jo også bare lage en stor porsjon og ha restene til neste dag eller som snacks. For flere personer er det også bare å bruke flere kyllingfileter og mer pesto og fetaost.

Ingredienser for 2 personer:
  • 2 kyllingfileter
  • Rød pesto
  • Fetaost fra pakke (2 skiver på ca 1/2 cm)
  • Poteter
  • Gulrøtter
  • Salt
  • Pepper
  • Hvitløkspulver (kan sløyfes)
  • Piri piri (kan sløyfes)
  • Olje
  • Evt brokkoli
Fremgangsmåte:
  1. Sett ovnen på 225 grader
  2. Skjær potetene i båter og gulrøttene i ganske tykke staver. Legg de på en stekeplate med bakepapir. Hell over litt olje, salt, pepper, hvitløkspulver og piri piri. Bland sammen med hendene og fordel det jevnt utover.
  3. Sett grønnsakene inn i ovnen og stek i ca 25 minutter på midterste rille
  4. Mens grønnsakene stekes skjæres et lite knivstikk i hver kyllingfilet, ikke helt gjennom.
  5. Skjær to skiver av fetaosten. Bruk en teskje og fyll hver kyllingfilet med en stor teskje pesto. Dytt deretter inn skiven med fetaost.
  6. Strø salt og pepper på kyllingfiletene og stek på begge sider i olje i en middels varm panne.
  7. Server gjerne med kokt brokkoli

2 kommentarer:

  1. Åhh dette høres nydelig ut! Dette må jeg prøve ut:)

    SvarSlett
  2. Si i fra om du likte det da :) Jeg synes det ble veldig godt.

    SvarSlett