søndag 17. januar 2010


Ingredienser for 1 porsjon
  • ca 6 scampi (eller mer)
  • Olivenolje
  • 2 hvitløksfedd
  • Chilipulver
  • 1/2 løk i skiver
  • 3 cherrytomater i båter
  • Spaghetti
Fremgangsmåte
  1. Mariner scampiene i olivenolje med 1 hakket hvitløksfedd og chilipulver i et par timer
  2. Stek 1 hakket hvitløksfedd, løk og cherrytomater i olje, legg det til siden og stek scampiene.
  3. Kok spaghetti i lettsaltet vann (jeg brukte litt sort spaghetti sammen med vanlig)
  4. Bland alt sammen med litt ekstra virgin olivenolje, og server med pepper og kvernet havsalt

1 kommentarer:

  1. Ååå, dette hørtes godt ut:) Mange inspirerende oppskrifter med fine bilder!

    Hilsen Frida

    SvarSlett