mandag 21. september 2009

Det er ikke nødvendig å servere suppen med parmesan, men det gir en liten piff.

Ingredienser for 2 personer:

  • 1/2 løk
  • 1 hvitløksfedd
  • 1 boks hakkede tomater (ca 400 g)
  • 1 ss tomatpuré
  • 5 dl vann
  • 2 dl melk
  • 1 buljongterning
  • 1 ts sukker
  • 1 ss hvit balsamicoeddik/hvitvinseddik (kan sløyfes)
  • Tørket oregano/basilikum
  • Salt
  • Pepper
  • Parmesan
Fremgangsmåte:
  1. Hakk løk og stek den i olje til den har blitt myk og litt gylden. Tilsett så hvitløk og stek videre i 1 minutt.
  2. Tilsett bokstomater, tomatpuré, vann, buljongterning, sukker, eddik og urter. La det koke opp.
  3. Kjør suppa glatt med stavmikser.
  4. Tilsett melk, varm opp igjen.
  5. Smak til med salt og pepper.
  6. Server i skåler med et dryss med parmesan. Du kan gjerne ha toast til (med ost, skinke og sennep).

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar