tirsdag 8. september 2009

Dette ble utrolig godt, og det var veldig enkelt!

Ingredienser:
  • 70 - 100 g spaghetti per person
  • 100 g kyllingkjøttdeig per person
  • 1 ss ristede pinjekjerner per person
  • 1-2 ss raspet parmesan per person
  • 1 egg per person
  • salt, 1 knivspiss per person
  • pepper, så mye du vil!
Fremgangsmåte:
  1. Grav ut kjøttboller av kyllingkjøttdeigen. Stek dem i en stekepanne til de får brun skorpe. Krydre med salt og pepper.
  2. Visp sammen egg, parmesan, litt salt og pepper
  3. Kok pasta "al dente" og sil av vannet
  4. Hell eggeblandingen oppi kasserollen sammen med pastaen og rør til det tykner
  5. Rør kjapt inn kjøttbollene og de ristede pinjekjernene
  6. Server med ekstra parmesan og kvernet pepper ;)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar