Jeg fikk vite ingrediensene, og så har jeg laget min egen versjon.
Ingredienser for 2 personer:
- 1 boks tunfisk i vann/olje (120 g tunfisk)
- 2 små gulrøtter eller 1 stor (ca 150 g)
- 1 paprika
- 1/2 løk
- 3 fedd hvitløk
- 1/2 glass tomatpuré
- 1/2 terning hønsebuljong
- 2 dl vann/melk (melk gjør at retten får en rundere smak)
- Salt og pepper
- 100 g penne pasta/makaroni
- Revet ost/parmesan
- Kutt løk veldig smått og riv gulrøttene på et rivjern. Skjær paprika i terninger og hakk hvitløken smått.
- Stek grønnsakene i litt olje på medium varme i en stekepanne. Tilsett avrent tunfisk, tomatpuré, buljongterning og vann eller melk og rør godt. Smak til med salt og pepper. Karri kan også sikkert smake godt.
- Kok pasta i saltet vann så den er litt mindre kokt enn "al dente". Hell av vannet og tilsett pastaen i tunfiskgryta. Rør sammen og hell det i en ildfast form.
- Riv over ost/parmesan.
- Gratiner midt i ovnen i 20-25 minutter på 190 grader, eller til osten er gylden.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar